23 Şubat 2011 Çarşamba

Ev telaşı 1

Ve resmen taşınma telaşımız başladı. Sanırım 1,5 ay kadar da sürecek. Bir sürü iş var. Ama evin tüm eşyaları (büyük parçalar) alındığı için nispeten rahatız. Hoş mobilyacılar artık bıktı bizden. Neredeyse 1 yıl oldu eşyaları alalı. Peki neden beklediler bunca zaman derseniz de cevabı şöyle. Biz evleneli 5 ay oldu ancak evimiz bitmedği için benim bekar evimde aynı eşyalarla oturmaya devam ediyoruz. Yeni hiçbir şey bu bekar evime girmedi. Çeyizler de dahil herşey yeni eve gidecek:))

Bu hafta ray dolabın tasarımını tamamladık sevgilimle (amatör ruhu kaybetmemek lazım;)). Bizim evimizde yani yeni olanında çamaşır odası olduğu için yüklüğü küçük tuttuk bu planda.



Yine benim evimdeki dolabımı da götüreceğimiz için elbiseler için daha uzun askı bölümüne ihtiyacımız olmadı. Tam ihtiyaçlarımıza uygun oldu açıkçası. Asansörlü askı fikrine karşıydım ama bu sayade iki askı arasında 2 çekmecelik yer kazandık.
Askılıklar arasındaki çekmeceler bölmeli olacak. Diğer blok çekmeceler fren sistemli ve de raflarımıda raylı olacak. Raylı raf süper bir teknoloji. Arkasına uzanmak yerine önüne kadar çekebiliyosun ve rafı bu sayade daha verimli kullanıyorsun. Bir sürü ray dolap içi inceledim bunu çizmek için. Evet belki çok inanılmaz, hiç kimsenin düşünmediği bir şey yok ama bizim için en verimli tasarım bu olacak:)

İsteyene itinayla ihtiyaçları doğrultusunda ray dolap tasarımı yapılır:)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haydi fikrinizi yazın:)